Long time no see

Det var bra länge sen man skrev här... kommer inte ens ihåg när man sist loggade in här överhuvudtaget.
Så.. uppdatering då...
 
Sen 1/7 började jag jobba 100%. Och hur känns de? 
Utmattande. De första 1,5 veckan gick skitbra. Inga problem what so ever. Men nu den sista veckan... man har kännt samma symptom som innan man blev sjukskriven. Extrem trötthet... helt slut efter halva dagen...ryckningar i ögat och ibland svårt att koncentrera sig. Man har inte mycket ork att göra nå särskilt hemma efter att man jobbat en hel dag. Jag var på tivoli med barnen i 3-4 timmar... jag var helt slut även dagen efter. Så jag VET att om jag inte hade haft semester nu... så hade jag blivit sjukskriven igen.  Vilket får MIG att fundera på om jag började jobba för tidigt?
Men vad som är gjort är gjort och nu har jag:
SEMESTEEEEEER!!!! Woohooo!! 
Det är bara 3 veckor, men planen för dessa 3 veckor är att bara ta de lungt och vara ute så mycket som man orkar. Och försöka släppa all stress. Man känner redan nu... jag är extremt trött men svårt o lägga mig ner o sova för de känns som att man måste göra 1 miljon saker och man har så mycket som snurrar runt i huvudet. Så att säga till MIN hjärna att hålla käften... inte de lättaste kan jag säga, men jobbar på de. Med hjälp av meditation och mindfulness. De hjälper! Terapeut? Nä. Antingen var de fel person eller så är de bara inte för mig.
 
EFter semestern är de bara 2 veckor jobb innan man gör annat. 
Känslan att börja skolan igen är lite skrämmande... ny klass... ny vardag... ny jobb till slut... jag känner mig uppriktigt RÄDD, men samtidigt känns de bra. Att faktiskt få göra nånting som jag ville göra från början... och som inte sliter på min rygg....de känns bra. 
Dock kommer jag sakna mina kollegor... jag har en underbar grupp på jobbet. Men liksom jag, så är de flera som går vidare och gör annat. 
 
Nu ska jag.... ja... jag vet inte... jag ska inte göra nånting för jag har semester!!!!! =D