Roliga Minnen.

Idag är en dag som gjort att jag tänkte på en massa olika saker som hänt i mitt liv... minnen... BRA minnen. Och jag tänkte skriva om några av dom i den här, minnen med varje familjemedlem.

Ett av minnena jag har med brorsan Jani är när han och jag och pappa var i stugan i Rovaniemi. Det var en av dom få gånger vi var dit tillsammans. Han älskade att fiska, så givetvis gick han och fiskade och jag följde efter. Jag gick alltid efter honom som en blodigel =) Han lånade pappas fiskespö och "krokar" eller va dom nu heter. Och det var en av pappas bästa. Så givetvis fastnade den och han tappa den =) Pappa var inte så jätteglad, men de var inte slut än. Stackars pappa egentligen =D
Pappa höll på bränna lite skräp i en tunna ute... och jag o brorsan slängde i nån plastbunke med korken på. De visa sig vara nån form av olja, så när pappa tände på, så small de bara till.De var inte roligt då, men det är roligt så här i efterhand =D

 
Med andra brorsan Tony, så kommer jag ihåg att jag fick vara ett par dagar under sportlovet hos han och hans fru. För oftast var jag för de mesta hemma när de var sportlov, men den här gången var jag hos han. Och vi åkte skoter, och han hjälpte mig ta på mig stickisockar och allt =) Efter skoter så for vi till hans frus stuga. Jag hade chansen att åka skoter dit, men jag ville vara med min bror så jag åkte bil med honom istället. I stugan blev de mer skoter och jag fick även själv prova kör. De gick inte så bra =D Men kul var de!
 

Med mamma.. där finns så många så de är svårt att välja bara en. Men en som ligger kär är resan hon och jag gjorde förra sommaren. Vi körde till våra släktingar helt själv, stannade och fikade på olika ställen och sen hos mina släktingar så var de besök och prat ochh extremt mycket skratt. Vi till och med hade en liten fest tillsammans =D De är även roligt för jag fick träffa ALLA kusinerna under den resan och min moster. =) 
Förutom den så är de alla resor vi gjort tillsammans, jag, hon och Heimo. Samt de gånger jag och Heimo spelade kort..  vi fuskade så de sjöng härliga till och "bråkade", men de var de som var kul! =)
 

 
Med pappa är det julen i stugan. Det var dagen innan jul och vi skulle hälsa på min faster i mellersta Finland. De tog längre än planerat så istället för att köra hela vägen tillbaka hem, så spenderade vi natten i stugan utanför Rovaniemi. De enda vi hade var en liten skinka, mjölk och finsk bröd. Och i stugan så juldekorera vi med de som fanns. Så vi hade inte mycket...
Men de var en av dom bästa julen jag haft, för det var så lungt och fridfullt. Inge stress eller enorma ljud... bara lungt med lite rågbröd med skinka på.